ACTIVITEITEN VOOR
REISPROFESSIONALS IN 2019

Hier vind je een overzicht van alle activiteiten die opgezet worden in 2019 om jou als reisprofessional verder te inspireren over Frankrijk, je te verrassen en ervoor te zorgen dat je straks de bestemming zal herontdekken.

Kom regelmatig een kijkje nemen op deze pagina. Wij zorgen ervoor dat deze continue geüpdate zal worden.
De toegang tot de evenementen kan enkel op uitnodiging en na bevestiging van deelname.

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen: promotion.be@atout-france.fr

19 – 20 maart 2019

Rendez-vous en France – Marseille

Marseille en de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur ontvangen jullie voor de 14de editie van het internationaal salon Rendez-vous en France, het grootste internationaal salon over Frankrijk met meer dan 700 exposanten. Een event voorafgegaan door studiereizen in diverse Franse regio’s.

www.rendezvousenfrance.pro

Ik heb interesse

26 maart 2019

Auvergne-Rhône-Alpes Herontdekken

Op 26 maart kan je Auvergne-Rhône-Alpes herontdekken in Antwerpen, een plek om te herbronnen. Workshop met 7 partners, presentatie en verfijnde walking dinner.

Ik heb interesse

28 maart 2019

Workshop Groupe Barrière

Een event met de hotels, venues en bestemmingen van Barrière. Een workshop voor leisure en MICE professionals.

Ik heb interesse

25 april 2019

Nouvelle-Aquitaine, 2 workshops in 1

Nouvelle-Aquitaine is als Frankrijks grootste regio ontzettend divers. Op 25 april leer je bij over het upscale toerisme en het aanbod aan actieve vakanties. Op de middag voor een gastronomische sterrenlunch in Antwerpen gericht op het luxetoerisme. En ’s avonds op de Residentie van de Frankrijk in Brussel.

Ik heb interesse

26 – 27 april 2019

Studiereis Lorraine

Laat je twee dagen verrassen door de schatten van de Lorraine. Op 26 en 27 april nemen we je mee op safari in het dierenpark van Sainte-Croix, ontdek je het kasteel van Lunéville, duik je in Nancy en proef je van de wijnen van de Côtes de Toul. 

Ik heb interesse

10 – 14 mei 2019

Workshop en studiereis Green France

Ontmoeting met de specialisten in natuur en wellness van Frankrijk. Tijdens een workshop op 13 mei leg je contacten met 65 exposanten met een gespecialiseerd outdoor of wellness aanbod. Vooraf kan je op studiereis van 10 tot 12 mei.

Ik heb interesse

1 – 2 – 3 juli 2019

Roadshow BeNeLux – Inspirational France

1 juli : Amsterdam

2 juli : Brussel

3 juli : Luxemburg

MICE netwerking workshop: een 10-tal gespecialiseerde partners komen de incentive agentschappen ontmoeten uit Nederland, België en Luxemburg. In Luxemburg wordt hun aanbod eveneens gespresenteerd aan de leisure reismarkt.

Ik heb interesse