ACTIVITEITEN VOOR
REISPROFESSIONALS IN 2020

Hier vind je een overzicht van alle activiteiten die opgezet worden in 2020 om jou als reisprofessional verder te inspireren over Frankrijk, je te verrassen en ervoor te zorgen dat je straks de bestemming zal herontdekken.

Kom regelmatig een kijkje nemen op deze pagina. Wij zorgen ervoor dat deze continue geüpdate zal worden.
De toegang tot de evenementen kan enkel op uitnodiging en na bevestiging van deelname.

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen: promotion.be@atout-france.fr

26 mei 2020

Workshop Grand-Est (locatie nog te bepalen)

 

Geboren uit de fusie van verschillende regio’s, nodigt de Grand-Est u uit om zijn 1.001 troeven te ontdekken. Stuk voor stuk komen die voort uit de rijkdom van haar gebieden.

Ik heb interesse

Juni 2020

So Golf, So France

 

Atout France nodigt u uit om Frankrijk en meer in het bijzonder het golfaanbod te ontdekken via een originele wedstrijd (enkel voor golf spelers).
Aan het einde van de wedstrijd en de traditionele prijsuitreiking nodigen Atout France en zijn partners u uit voor een netwerkcocktail in het clubhuis.
Meer details volgen.

Ik heb interesse

1 juli 2020

Sales Bezoeken Normandië Lifestyle

 

Normandië komt het aanbod aan charmehotels presenteren in Luxemburg.

Ik heb interesse

17 september 2020

Travel in France, Antwerpen

 

Het niet te missen evenement voor organisatoren van groepsreizen en individuele reizen vindt opnieuw plaats in het hart van Antwerpen, in het heel makkelijk te bereiken Elisabeth-centrum. Ontmoet deze dag bijna 30 Franse professionals voor tal van inspiratie. Wij bieden je alvast een handige en ecologische oplossing om tot het event te komen dankzij gratis treinreizen uit heel België.

Ik heb interesse

29 september 2020

Sail Away

 

Frankrijk zal opnieuw aanwezig zijn met verschillende partners tijdens dit onmisbaar event op de Belgische markt.

Ik heb interesse

6 – 7 oktober 2020

Destination Vignobles, Aix-en-Provencance

 

Destination Vignobles is de ideale gelegenheid om de bestemmingen voor wijntoerisme in Frankrijk te ontdekken.  Naast de workshop kan je deelnemen aan diverse voorafgaande studiereizen. Hiermee kan je bij de deelnemende wijnpartners zelf de ervaringen en producten in levende lijve ontdekken.

Ik heb interesse

8 oktober 2020

MICE Workshop Corsica, Brussel

 

Een avond om kennis te maken met het eiland van de schoonheid en al haar mogelijkheden voor het MICE-toerisme.

Ik heb interesse

15 oktober 2020

Workshop Luxemburg

 

Onze Franse partners ontmoeten Luxemburgse professionals gespecialiseerd in zakelijk en recreatief toerisme. Kom voor een avond naar het hart van Luxemburg, laat u inspireren door dit Frankrijk met gevarieerde bestemmingen en uitzonderlijke plaatsen voor het volgende verblijf van uw klanten.

Ik heb interesse

27 oktober 2020

Workshop Nouvelle-Aquitaine, Brussel

 

De grootste regio in Frankrijk nodigt je uit om het uiterst rijke aanbod van de streek te komen ontdekken in Brussel. Of je nu eerder gericht bent op de zee of de bergen, hier heb je keuze te over.

Ik heb interesse

17 november 2020

MICE networking event Hauts-de-France
(locatie te bevestigen)

 

Na een deelname aan deze avond hebben de talrijke mogelijkheden voor event, meetings en incentives in de Hauts-de-France geen geheimen meer voor jou.

Ik heb interesse

19 november 2020

So Chic, So France

 

Eén keer is nog geen gewoonte. Atout France nodigt je uit om je onder te dompelen in de franse art de vivre en de wereld van luxe tijdens een uitzonderlijke avond.

Ik heb interesse

23 – 24 maart 2021

Rendez-vous en France, Nantes

 

In 2021 wordt de 15e editie van Rendez-vous en France, de belangrijkste internationale vakbeurs voor het toerisme in Frankrijk, georganiseerd op dinsdag 24 en woensdag 25 maart in Nantes, in de regio Pays de la Loire.

Tijdens dit onmisbaar event ontmoet je het hele aanbod op één plek.
Hier krijg je de gelegenheid om Franse toerismeprofessionals te ontmoeten tijdens 2 dagen van meetings en exclusieve networking.

Ik heb interesse

2021

Travel in France, Wallonië

 

Mis de allereerste editie van de workshop Travel in France in Wallonië niet. Die zal plaatsvinden in Namen en wordt voor het eerst georganiseerd naast deze van Antwerpen (17/09/20). Hier ontmoet je Franse professionals die je het laatste nieuws brengen voor de organisatie van je groepsreizen en individuele reizen.

Ik heb interesse