ACTIVITEITEN VOOR
REISPROFESSIONALS IN 2020

Hier vind je een overzicht van alle activiteiten die opgezet worden in 2020 om jou als reisprofessional verder te inspireren over Frankrijk, je te verrassen en ervoor te zorgen dat je straks de bestemming zal herontdekken.

Kom regelmatig een kijkje nemen op deze pagina. Wij zorgen ervoor dat deze continue geüpdate zal worden.
De toegang tot de evenementen kan enkel op uitnodiging en na bevestiging van deelname.

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen: promotion.be@atout-france.fr

24 – 25 maart 2020

Rendez-vous en France, Nantes

 

Dit jaar wordt de 15e editie van Rendez-vous en France, de belangrijkste internationale vakbeurs voor het toerisme in Frankrijk, georganiseerd op dinsdag 24 en woensdag 25 maart in Nantes, in de regio Pays de la Loire.

Tijdens dit onmisbaar event ontmoet je het hele aanbod op één plek.
Hier krijg je de gelegenheid om Franse toerismeprofessionals te ontmoeten tijdens 2 dagen van meetings en exclusieve networking.

Ik heb interesse

1 – 4 april 2020

Studiereis fietstoerisme PACA

 

De regio Zuid-Provence en Alpes-Côte d’Azur nodigt gespecialiseerde professionals uit om alle mogelijkheden te ontdekken die de regio te bieden heeft rond ecotoerisme en fietstoerisme. Hiervoor ontwikkelde de regio 4 speciale studiereizen.

Ik heb interesse

28 april 2020

Travel in France, Wallonië

 

Mis de allereerste editie van de workshop Travel in France in Wallonië niet. Die zal plaatsvinden op 28 april in Namen en wordt voor het eerst georganiseerd naast deze van Antwerpen (17/09/20). Hier ontmoet je Franse professionals die je het laatste nieuws brengen voor de organisatie van je groepsreizen en individuele reizen.

Ik heb interesse

5 mei 2020

Workshop Luxemburg

 

Onze Franse partners ontmoeten Luxemburgse professionals gespecialiseerd in zakelijk en recreatief toerisme. Kom voor een avond naar het hart van Luxemburg, laat u inspireren door dit Frankrijk met gevarieerde bestemmingen en uitzonderlijke plaatsen voor het volgende verblijf van uw klanten.

Ik heb interesse

26 mei 2020

Workshop Grand-Est (locatie nog te bepalen)

 

Geboren uit de fusie van verschillende regio’s, nodigt de Grand-Est u uit om zijn 1.001 troeven te ontdekken. Stuk voor stuk komen die voort uit de rijkdom van haar gebieden.

Ik heb interesse

Juni 2020

So Golf, So France

 

Atout France nodigt u uit om Frankrijk en meer in het bijzonder het golfaanbod te ontdekken via een originele wedstrijd (enkel voor golf spelers).
Aan het einde van de wedstrijd en de traditionele prijsuitreiking nodigen Atout France en zijn partners u uit voor een netwerkcocktail in het clubhuis.
Meer details volgen.

Ik heb interesse

17 september 2020

Travel in France, Antwerpen

 

Het niet te missen evenement voor organisatoren van groepsreizen en individuele reizen vindt opnieuw plaats in het hart van Antwerpen, in het heel makkelijk te bereiken Elisabeth-centrum. Ontmoet deze dag bijna 30 Franse professionals voor tal van inspiratie. Wij bieden je alvast een handige en ecologische oplossing om tot het event te komen dankzij gratis treinreizen uit heel België.

Ik heb interesse