ACTIVITEITEN VOOR
REISPROFESSIONALS IN 2020 EN 2021

Hier vind je een overzicht van alle activiteiten die opgezet worden in 2020 om jou als reisprofessional verder te inspireren over Frankrijk, je te verrassen en ervoor te zorgen dat je straks de bestemming zal herontdekken.

Kom regelmatig een kijkje nemen op deze pagina. Wij zorgen ervoor dat deze continue geüpdate zal worden.
De toegang tot de evenementen kan enkel op uitnodiging en na bevestiging van deelname.

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen: promotion.be@atout-france.fr

14 – 15 oktober 2020

Travel in France Goes Virtual

 

Het zijn moeilijke tijden maar wij kijken met een positieve blik naar de toekomst en besloten dat jouw jaarlijkse afspraak met de minibeurs van Frankrijk ook dit jaar niet mocht ontbreken.  Deze editie wordt een uitzonderlijke editie want voor de eerste keer zetten we een heuse virtuele workshop op die in het teken zal staan van de herlancering van het toerisme in Frankrijk.

Ik heb interesse

23 – 24 maart 2021

Rendez-vous en France, Nantes

 

In 2021 wordt de 15e editie van Rendez-vous en France, de belangrijkste internationale vakbeurs voor het toerisme in Frankrijk, georganiseerd op dinsdag 24 en woensdag 25 maart in Nantes, in de regio Pays de la Loire.

Tijdens dit onmisbaar event ontmoet je het hele aanbod op één plek.
Hier krijg je de gelegenheid om Franse toerismeprofessionals te ontmoeten tijdens 2 dagen van meetings en exclusieve networking.

Ik heb interesse

5 – 6 oktober 2021

Destination Vignobles, Aix-en-Provencance

 

Destination Vignobles is de ideale gelegenheid om de bestemmingen voor wijntoerisme in Frankrijk te ontdekken.  Naast de workshop kan je deelnemen aan diverse voorafgaande studiereizen. Hiermee kan je bij de deelnemende wijnpartners zelf de ervaringen en producten in levende lijve ontdekken.

Ik heb interesse