TRAVEL IN FRANCE

SAMEN FRANKRIJK HERLANCEREN

Het is veel te lang geleden sinds we de laatste keer samen waren. Wij besloten dan ook dat jouw jaarlijkse afspraak met de minibeurs van Frankrijk ook dit jaar niet mocht ontbreken.  Deze editie wordt een uitzonderlijke editie en zal in het teken staat van de herlancering van het toerisme in Frankrijk. Onze partners hebben heel wat informatie met jullie te delen en kijken er naar uit jullie opnieuw te verwelkomen. Dichtbijbestemmingen zitten in de lift. Daar leggen we de klemtoon op, zowel voor groepen als voor individuele vakanties. Herontdek de geliefkoosde bestemming van de Belgen dankzij de partners die hun nieuwigheden en oplossingen tonen in de beste gezondheids- en veiligheidscondities. Zij presenteren je een aanbod dat heruitgezonden werd met het oog op een toerisme 2.0 met meer aandacht voor ecologie en duurzaamheid.

Uiteraard nemen we jouw gezondheid ernstig. Daarom wordt het event opgedeeld in twee delen om zo het aantal gasten te beperken. Jij kiest het deel van je voorkeur. Indien nodig, dan zetten we het event om naar een heuse virtuele beurs.

17
SEPTEMBER

Op donderdag 17 september
ben je uitgenodigd
voor de mini-beurs
Travel in France.
Kies voor de sessie overdag
of de sessie op de avond.

Om 10u of om 18u

Waar:

Elisabeth Center – Antwerpen
Koningin Astridplein 26 – 2018 Antwerpen
Vlak aan Centraal Station
Gratis treintickets beschikbaar vanuit heel België

www.elisabethcenter.be

Of virtueel indien de gezondheidsvoorschriften dat vereisen

Wanneer:

 

  • Optie 1: Donderdag 17 september van 10u tot 16u00
  • Optie 2: Donderdag 17 september van 18u tot 22u00

 

Wat mag je verwachten:

 

  • Interview met Vincent Toulotte (Directeur Atout France Belux) over de verschillende gezondheidsmaatregelen in Frankrijk en interactieve presentatie door reisreporter Ben Roelants
  • Verzorgde lunch of een verfijnd diner
  • Workshop met meer dan 30 exposanten uit Frankrijk
  • Informatie over de herlancering van het toerisme en de nieuwste oplossingen van de diverse partners, duurzamer, verantwoorder en in lijn met de gezondheidsvoorschriften
  • Informatie over het brede aanbod, van Noord naar Zuid en van Oost naar West, logies, musea, attracties, DMCs, vervoersmaatschappijen… elk type contact dat je nodig hebt in de organisatie van groepsreizen of individuele vakanties.
  • Thematische routes over cultuur, gastronomie en actieve vakanties
  • Informatie over de evenementen en nieuwigheden in de aanwezige vakantieregio’s.

 

De partners:

 

Hieronder vind je een overzicht aan ingeschreven partners. Deze lijst is nog niet compleet. We verwachten nog tal van bevestigingen.

Inschrijven:

 

Wil jij dit event ook niet missen? Bevestig dan snel aan de hand van ons online inschrijvingsformulier. Wij kijken er al naar uit om je te mogen verwelkomen

Registreer je hier voor de mini-beurs Travel in France
Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in via dit formulier.
Kies bij inschrijving of je de sessie overdag bijwoont (om 10u) of de sessie op de avond (om 18u). Wordt het finaal een virtueel event, dan ontvang je alle info.
Wij contacteren je zo snel mogelijk per mail om je deelname te bevestigen.