TRAVEL IN FRANCE

SAMEN FRANKRIJK HERLANCEREN

VIRTUELE WORKSHOP

 

Het zijn moeilijke tijden maar wij kijken met een positieve blik naar de toekomst en besloten dat jouw jaarlijkse afspraak met de minibeurs van Frankrijk ook dit jaar niet mocht ontbreken.  Deze editie wordt een uitzonderlijke editie want voor de eerste keer zetten we een heuse virtuele workshop op die in het teken zal staan van de herlancering van het toerisme in Frankrijk. Onze partners zijn klaar om jullie online te begroeten en te informeren vanop jouw bureau of vanuit je zetel. Dichtbijbestemmingen zitten in de lift. Daar leggen we de klemtoon op, zowel voor groepen als voor individuele vakanties. Herontdek de geliefkoosde bestemming van de Belgen dankzij de partners die hun nieuwigheden en oplossingen tonen in de beste gezondheids- en veiligheidscondities. Zij presenteren je een aanbod dat heruitgezonden werd met het oog op een toerisme 2.0 met meer aandacht voor ecologie en duurzaamheid.

14 en 15
OKTOBER

Op woensdag 14 en donderdag 15 oktober
ben je uitgenodigd
voor de virtuele beurs
Travel in France.
Jij bepaalt je eigen agenda. Jij kiest je persoonlijke afspraken

Tussen 10u en 18u

 

Virtuele beurs

Op 14 en 15 oktober kan je een heuse virtuele beurs bijwonen. Net als bij een klassieke workshop ga je in gesprek met de partners. Jij bepaalt zelf je agenda. Je legt je eigen afspraken vast en kan kiezen om die te bundelen op één dag of om beide dagen aanwezig te zijn.

Naast presentaties kies je zo voor individuele sessies met de Franse partners van telkens 20 minuten. Een nieuwe tool die speciaal voor Atout France geselecteerd is, zorgt voor een heel makkelijk en intuïtief gebruik.

Wanneer:

 • Op woensdag 14 oktober of donderdag 15 oktober
 • Telkens tussen 10u en 18u
 • Met op woensdag 14 oktober om 11u een online presentatie die je live kan bekijken of achteraf wanneer het je het beste past

 

Wat mag je verwachten:

 

 • Interview met Vincent Toulotte (Directeur Atout France Belux) over de verschillende gezondheidsmaatregelen in Frankrijk en interactieve presentatie over de aanwezige partners door reisreporter Ben Roelants
 • Online workshop met meer dan 30 exposanten uit Frankrijk
 • Matchmaking tool voor het leggen van de juiste contacten
 • Een tool waarmee je makkelijk exposanten kan ontmoeten van bij je thuis of vanop je bureau
 • Een agenda waarmee je jouw persoonlijke online afspraken kan beheren
 • Individuele online gesprekken met de partners van de beurs via de webcam
 • Informatie over de herlancering van het toerisme en de nieuwste oplossingen van de diverse partners, duurzamer, verantwoorder en in lijn met de gezondheidsvoorschriften
 • Informatie over het brede aanbod, van Noord naar Zuid en van Oost naar West, logies, musea, attracties, DMCs, vervoersmaatschappijen… elk type contact dat je nodig hebt in de organisatie van groepsreizen of individuele vakanties.
 • Informatie over de evenementen en nieuwigheden in de aanwezige vakantieregio’s.

 

De partners:

 

Hieronder vind je een overzicht aan ingeschreven partners. Deze lijst is nog niet compleet. We verwachten nog tal van bevestigingen. Nu het event online zal doorgaan zal dit ook ongetwijfeld zorgen voor net extra partners.

Inschrijven:

 

Wil jij dit online event ook niet missen? Bevestig dan snel aan de hand van ons online inschrijvingsformulier. Je krijgt dan van ons een link naar het online platform voorzien van jouw persoonlijke login.

Registreer je hier voor de online workshop Travel in France
Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in via dit formulier.
Bij inschrijving ontvang je van ons een login die je toegang geeft tot het online platform. Daar beheer je jouw profiel en vraag je je online afspraken.