WELKOM IN NOUVELLE-AQUITAINE

HET GELIEFDE FRANKRIJK

De grootste Franse regio Nouvelle-Aquitaine trekt jaarlijks zo’n 28 miljoen toeristen aan. Daarmee is het één van de meest geliefde bestemming in Frankrijk. En dat is het niet voor niets. De regio is ontzettend divers en weet bezoekers keer op keer te verrassen. Ben jij klaar om Nouvelle-Aquitaine te herontdekken?

Een regio om je op je gemak te voelen, gastvrij, vol festiviteiten en gastronomie om je vingers bij af te likken. Een bestemming met uitgestrekte natuur, mythische stranden en dynamische steden. Nouvelle-Aquitaine wilt je graag uitnodigen om bij te leren over de nieuwe toeristische bestemmingen en attracties en om te netwerken met lokale experts.

25
APRIL

Op donderdag 25 april
ben jij uitgenodigd
voor de workshop
van Nouvelle-Aquitaine

Vanaf 18u30

Waar:

Residentie van Frankrijk
Regentlaan 41
1000 Brussel

Op 200m van ondergrondse parking
Vlakbij Metrohalte Kunst-Wet

Een exclusief kader voor reisprofessionals

Een unieke locatie, een trendy gastronomisch restaurant, geprivatiseerd om de sfeer van de Auvergne-Rhône-Alpes perfect te weerspiegelen.

Wat mag je verwachten:

 

  • Een event op een exclusieve locatie
  • De grootste en één van de meest populaire bestemmingen van Frankrijk herontdekken met nieuwe vakantie-ideeën voor je klanten
  • Presentatie, workshop en verfijnde walking dinner

 

De partners:

 

 

Inschrijven:

 

Wil je hier ook bij zijn? Schrijf je dan snel in via het formulier onderaan en wij zien je dan voor een inspirerend event op een exclusieve locatie. Bij inschrijving ontvang je van ons een bevestiging en verdere praktische informatie.

Registreer je hier voor de workshop van Nouvelle-Aquitaine
Wil je hier bij zijn? Schrijf je dan snel in via dit formulier.


Tour OperatorAutocaristReisagentAndere


JaNeen