Verkrijg een onklopbare kennis over de nieuwe producten van de Franse skigebieden

Written by Sylvie Chantal augustus 13, 2019 0 comment

© AGENCE UROPE

 

Opleidingen France Montagnes – Webinar op 19 & 20 september 2019

Frankrijk biedt een diversiteit aan uitzonderlijke skigebieden en je weet niet meer welke wintersportplaats je je klanten kunt adviseren. Het skigebied, de toegankelijkheid of zelfs het vrijetijdsaanbod … Wat zijn de belangrijkste elementen in hun ogen?

Dankzij de France Montagnes-opleidingen, in de vorm van een webinar, vinden ze in een oogwenk het Franse skigebied van hun dromen, of dat nu Chamrousse, Alpe d’Huez, Les 3 Vallées (Brides les Bains/Courchevel/Méribel/Les Ménuires/Val Thorens), Tignes, Val d’Isère, Val Cenis of Avoriaz is. Ze zullen geen geheimen meer voor je hebben.

Je ontdekt alle mogelijkheden van de Franse skigebieden. De stations zullen worden gepresenteerd door gepassioneerde lokale professionals die je de belangrijkste troeven van hun bestemmingen uit de doeken doen: plan en toegang tot de skiliften, locaties van grote hotelstructuren, service- en recreatie-infrastructuur en vele andere, even verrassende voorzieningen.

Tijdens de opleiding kun je via een module al je vragen stellen aan een professional in het skistation die je binnen de 24 uur zal antwoorden.

Vergeet niet om je agenda vrij te maken op 19 en 20 september.

De webinars bieden een grote flexibiliteit, afhankelijk van je interesse in een skigebied. Kies uit verschillende ‘slots’ die beschikbaar zijn op deze 2 speciale dagen.

Ben je geïnteresseerd in deze trainingen?

Planning & inschrijvingen

 • Franse bergen
  Ken je de grootste Franse skigebieden? Hoe geraak je er het best? Hoe kan ik mijn klant helpen kiezen uit de 350 Franse skigebieden? Eerder een dorp of een groot domein? Kun je meer doen dan enkel skiën in het gebied? Welke activiteiten kun je er nog doen? Leer in slechts 10 minuten alles over de Franse skigebieden.

  Ik schrijf me in

 

 • Chamrousse / Alpe d’Huez
  In 30 minuten leer je alles over deze twee heel verschillende skigebieden van Isère, in de Noordelijke Alpen.

  Ik schrijf me in

 

 • Avoriaz / Val Cenis
  Ontdek deze 2 skigebieden: een modern gebied waar je van het hotel rechtstreeks de pistes op glijdt dankzij een concept dat uniek is in Frankrijk, en een bergdorp dat toegang biedt tot een skigebied met een totaal van 150 km pistes.

  Ik schrijf me in

 

 • Tignes / Val d’Isère
  Deze twee skigebieden doen vast en zeker een belletje rinkelen. Maar ken je ze ook echt? Ken je de pistes? De verblijven: hotels, appartementen, chalets? Het aanbod aan activiteiten?

  Ik schrijf me in

 

 • Les 3 Vallées : Courchevel / Brides les Bains / Méribel / Les Menuires / Val Thorens
  Ontdek samen met ons tijdens een opleiding van 1 uur het grootste skigebied ter wereld met zijn 5 internationaal gerenommeerde wintersportdorpen. Mis het niet!

  Ik schrijf me in